cylinder

Goudfoliedrukpersen

Op deze pagina vindt u ons basistoestel voor bedrukken van drukwerk met goudfolie (hotfoil). Dit toestel wordt gebruikt voor kleinschalige opdrachten.

Het is echter ook mogelijk om uw typografische drukpersen zoals de Heidelberg Degels en cylinder drukpersen om te bouwen.

Het ombouwen van uw drukpers wordt door een partner van ons uitgevoerd. Wenst u een idee te hebben van de kostprijs voor het ombouwen van uw drukpers, contacteer ons dan vrijblijvend.

Hebt u al een foliedruksysteem op uw pers staan, maar bent u op zoek naar onderdelen, contacteer ons dan gerust, we kunnen u mogelijks onderdelen leveren.

!

Goudfoliedrukpersje HF-85

!

Goudfoliedrukpersje type HF-85 (Digitaal), met de hand bediend, tafelmodel, Maximaal bedrukbaar gebied: 125 mm x 200 mm (5 "x 8").
Maximale dikte van het document/boek: 20 mm

De volgende dingen kunnen aangepast worden:
1) De hoeveelheid doorgetrokken folie kan worden aangepast naargelang de grootte van de kliché om zo weinig mogelijk verlies te hebben van folie.
2) De druk kan aangepast worden door middel van 5 grote schroeven achteraan het toestel.
3) De temperatuur wordt geregeld dmv. de digitale knoppen met een nauwkeurigheid van 0,1°C

Bij de drukpers wordt een potlood/balpenhouder meegeleverd om potloden te kunnen bedrukken, net als een boekensteun en een extra ondersteunplaat om documenten met formaat A4 ook gemakkelijk te kunnen aanleggen.

Het toestel werkt op 230 V, éénfasig

Garantie 2 jaar