Strategie

Om onze Mission Statement waar te maken en te onderschrijven zijn we steeds actief aan het onderhandelen met onze leveranciers om de beste prijzen te kunnen bekomen en toch hoge kwaliteit te kunnen aanbieden. Dit is mogelijk dankzij wekelijkse contacten met onze leveranciers.

 

De vragen/opmerkingen die we van u krijgen, worden zeker niet vertikaal geklasseerd maar nemen wij ter harte. Problemen worden niet als vervelend ervaren maar als uitdagingen. We zullen u ook niet nodeloos een duurder toestel proberen verkopen, want dit werkt op langere termijn contraproductief.

 

Momenteel zijn we aan het werken aan een stockuitbreiding, een project dat gespreid over enkele jaren zal doorgevoerd worden. Voor u zal dit geen ongemakken veroorzaken, want we hoeven niet te verhuizen. Onze stock is intussen zeer uitgebreid en dit blijven we doen omdat we weten dat u op ons rekent.

 

Velen onder u hebben al gemerkt dat onze service sinds een paar jaar geoptimaliseerd is. 95% van de bestellingen die geplaatst worden in de voormiddag zijn reeds daags nadien geleverd.

Voor dringende bestellingen, die vaker en vaker voorkomen, niet door uw eisen, maar door de eisen van uw klanten, kunnen we ook de dag zelf leveren naargelang de dringendheid. Ons netwerk van transportmogelijkheden is zeer volledig en bijna onfeilbaar.

 

Een tevreden klant is een klant die terugkeert. Onder dit motto hebben we jaar na jaar onze omzet kunnen verhogen en van Delbo BVBA een succesverhaal kunnen maken.