Mission Statement

We zijn niet groot maar we hebben - binnen onze sector - wel het grootste gamma aan producten en we streven ernaar om dit zo te houden. Dankzij ons uitgebreid gamma, zullen we ook de volgende jaren blijven groeien!

 

Ook in de toekomst blijven we op zoek gaan naar nieuwe of bestaande producten om ons gamma uit te breiden. Uw suggesties of vragen zijn dus steeds welkom. En al vinden we misschien niet meteen een oplossing, we zullen blijven zoeken in ons reeds zeer uitgebreid netwerk naar mogelijkheden om u uit de nood te helpen. We zijn misschien geen superhelden maar wij zien onszelf graag als 'problem solvers'.

 

In ons gamma zitten enkel kwalitatief hoogstaande producten die qua prijs zeker kunnen concurreren met de rest. Naast witte producten kunt u bij ons ook terecht voor de gekende merken. De keuze is volledig aan u.

Alle producten worden door onszelf onderzocht naar duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Om verbeteringen te bekomen staan we in nauw contact met onze fabrikanten die we reeds jaren vertegenwoordigen.

 

We zijn blijvers! Onze firma is - in tegenstelling tot sommige collega’s die na 5 of 10 jaar activiteit verdwijnen - reeds 45 jaar actief op de markt. Wij streven ernaar om, indien mogelijk, uw machines te blijven onderhouden/herstellen zelfs 20 jaar na aankoop.