Openingsuren:

elke werkdag

van 8.15u tot 12.00u

en 13.00u tot 18.00u

 

© Delbo Grafische Materialen 2007

Transportmodi

Bestellingen door u geplaatst kunnen op verschillende manieren verzonden worden.

Bij aankopen van meer dan € 100,00 worden voor België bij normale verzendingen geen verzendingskosten meer aangerekend.

ABX: de meest gebruikelijke verzendingsmethode is met de ABX-transportdienst. Bestellingen die met ABX verzonden worden, arriveren bij u (voor België) daags na verzending (98%). Dit kan in de voor- of namiddag zijn.

 
Tarieven ABX - België
Gewicht Tarief
<30 kg € 6,00
Tarieven ABX - Gr. H. Luxemburg
Gewicht Tarief
<30 kg € 7,44
Tarieven ABX - Nederland
Gewicht Tarief
<30 kg € 8,55

 

De Post: kleine pakjes kunnen ook met de post verzonden worden. Tarieven en transport-tijden zijn afhankelijk van de afmetingen en gewicht van de pakjes. Dit tarief zal echter nooit het basistarief van € 6,00 (van ABX-transport) overschrijden, want eenmaal de transportprijs dit bedrag benadert, wordt automatisch met de ABX-transportdienst gewerkt.

 


Express

ABX-Express: zeer dringende bestellingen die dezelfde dag geleverd dienen te worden, kunnen tot 15.30u doorgegeven worden. Dit is wel een zeer dure verzendingsmodi die steeds door de klant betaald dient te worden.

 

Taxipost: dringende bestellingen kunnen ook met taxipost verzonden worden. Indien u een dringende verzending heeft gelieve dit expliciet te vermelden om misverstanden te vermijden. Transportkosten voor taxipost worden altijd aangerekend.

Vragen ivm transport?  aarzel niet en contacteer ons (e-mail) of via telefoon.