Openingsuren:

elke werkdag

van 8.15u tot 12.00u

en 13.00u tot 18.00u

 

© Delbo Grafische Materialen 2007

In uw buurt?

Delbo Grafische Materialen bevindt zich in Maldegem, Oost-Vlaanderen. Uit ervaring weten we dat het belangrijk is om bij de klant langs te gaan. Vandaar ook dat we met vertegenwoordigers werken. Deze vertegenwoordiger kan tal van vragen voor u beantwoorden, alsook goederen ter plaatse aanbieden.

Momenteel werken we met één vertegenwoordiger, die gans Vlaanderen en een deel van Wallonië bediend. Onze vertegenwoordiger werkt per provincie. Eenmaal een provincie afgewerkt, begint hij aan de volgende provincie.

Volgende provincies worden door de vertegenwoordiger bediend:

  • West-Vlaanderen

  • Oost-Vlaanderen

  • Antwerpen

  • Vlaams Brabant

  • Limburg

  • Henegouwen

  • De andere provincies worden sporadisch aangedaan

Als u wenst te weten wanneer de vertegenwoordiger bij u kan langskomen, aarzel niet en contacteer ons (e-mail) of via telefoon.

U wenst op bezoek te komen? Dan vind u hieronder de routebeschrijving:

Rijdend op de E40 (Oostende-Brussel) neemt u de afrit nr. 11 Aalter, Ruiselede, Knokke Heist.
Komt u uit de richting Oostende, sla dan onderaan de afrit linksaf richting rondpunt. Komt u uit de richting Brussel, dan komt u automatisch uit op dit rondpunt.
Op het rondpunt rijd u richting Knokke Heist, Maldegem via de N44 naar Maldegem. U blijft op deze baan voor zo'n 13 km.
Na 13 km slaat u linksaf (aan de verkeerslichten) naar Maldegem, u rijdt dan op de N409 (de Aalterbaan). Na ongeveer 2 km komt u aan een rondpunt. Op dit rondpunt rijdt u rechtdoor, de Stationsstraat binnen. Over de spoorweg slaat u linksaf. U bent nu al in onze straat, het Stationsplein. Zo'n 200 m verder ziet u ons bedrijf op de rechterkant, recht tegenover het Station.

 

Rijdend op de N49 (Knokke-Antwerpen) U neemt de afrit (dus geen verkeerslicht) richting Aalter en E40, u rijdt nu op de N44. U blijft op de N44 tot aan het tweede verkeerslicht. Hier slaat u rechtsaf op de N409. Na ongeveer 2 km komt u aan een rondpunt. Op dit rondpunt rijdt u rechtdoor, de Stationsstraat binnen. Over de spoorweg slaat u linksaf. U bent nu al in onze straat, het Stationsplein. Zo'n 200 m verder ziet u ons bedrijf op de rechterkant, recht tegenover het Station.

Komende van Brugge rijd u richting Eeklo op de N9 (ook wel Koningin Astridlaan) Blijf op de N9 tot u aan een rondpunt komt. Aan het rondpunt slaat u linksaf. U rijdt dan de Stationstraat binnen. Over de spoorweg slaat u linksaf. U bent nu al in onze straat, het Stationsplein. Zo'n 200 m verder ziet u ons bedrijf op de rechterkant, recht tegenover het Station.

Komende van Eeklo-Gent rijd u tot in Maldegem via de N9 tot aan het rondpunt. Eenmaal aan het rondpunt slaat u rechtsaf en rijdt u de Stationsstraat binnen. Over de spoorweg slaat u linksaf. U bent nu al in onze straat, het Stationsplein. Zo'n 200 m verder ziet u ons bedrijf op de rechterkant, recht tegenover het Station.