brass001versmald

Clichés/Matrijzen voor goudfoliedruk

De matrijzen die u nodig heeft voor traditionele goudfoliedruk, kan u bij ons bestellen, doch worden niet door ons geleverd. Deze worden rechtstreeks geleverd door onze vaste partner. Deze kunnen geleverd worden binnen 48 uur. Soms zelfs binnen 24 uur indien nodig.

U kan kiezen, afhankelijk van het drukwerk, voor magnesium clichés of messing clichés. De fabrikant kan matrijzen leveren voor gewoon effen folie-drukwerk, blinddruk maar ook combinatie-stempels voor folie én reliëfdruk in één keer.
De fabrikant kan ook stempels leveren voorzien van een microstructuur. Zo kan er een zeer gedetailleerd beeld gecreëerd worden van een tekening of zelfs een foto in een bepaald gebied van de folie.

Hiernaast en hieronder vindt u een aantal foto's van clichés en een paar gedetailleerde foto's die speciale effecten tonen.

 

 

!
!
 

De foto's hiernaast tonen u een voorbeeld van een microstructuur die aangebracht is door de cliché zelf. Er was geen tekening aanwezig op de originele folie.

 

 

De bovenstaande tegendrukplaatjes bevatten eveneens de microstructuur. Zo wordt de folie goed tegen de matrijs aangedrukt voor de transfer van de tekening.